Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Over gebedsgenezingsdiensten

07 augustus 2008
Geneest God

Van 7 tot en met 10 augustus 2008 werden in een tent in Park Selwerd gebedsgenezingsdiensten gehouden door Evangeliegemeente De Deur Groningen. Onder leiding van voorganger Pastor Wayman O. Mitchell uit Prescott, Arizona (VS) werd gebeden voor genezing van de zieken.

In de uitzending wordt prof.dr. Hetty Zock zeer eenzijdig weergegeven. Zij heeft de makers van het programma hierop later aangesproken.

 

Klik hier om de uitzending te bekijken.  

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:12

Meer nieuws

 • 21 april 2021

  Code van de Dode Zeerollen gekraakt

  De Dode Zeerollen, die zo’n zeventig jaar geleden werden ontdekt, bevatten de oudste manuscripten van de Hebreeuwse bijbel (het Oude Testament) en van andere, tot dan toe onbekende Joodse teksten. RUG-onderzoekers hebben via een combinatie van...

 • 09 maart 2021

  Religieus erfgoed: oude cultuur in hedendaagse gemeenschappen

  Veel mensen hebben niet zo’n duidelijk idee van het belang van religieus erfgoed. Student-assistenten Kjelda Glimmerveen en Loïs Bakker leggen het uit. Ze zijn ervan overtuigd dat ook jongeren erfgoed interessant kunnen vinden, als je ze het maar...

 • 04 februari 2021

  Hanneke Muthert benoemd tot adjunct-hoogleraar Godsdienstpsychologie

  Met ingang van 1 februari 2021 bekleedt dr. Hanneke Muthert als adjunct-hoogleraar de leerstoel Godsdienstpsychologie met speciale aandacht voor Geestelijke Verzorging en Welzijn aan de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de...