Over gebedsgenezingsdiensten

07 augustus 2008
Geneest God

Van 7 tot en met 10 augustus 2008 werden in een tent in Park Selwerd gebedsgenezingsdiensten gehouden door Evangeliegemeente De Deur Groningen. Onder leiding van voorganger Pastor Wayman O. Mitchell uit Prescott, Arizona (VS) werd gebeden voor genezing van de zieken.

In de uitzending wordt prof.dr. Hetty Zock zeer eenzijdig weergegeven. Zij heeft de makers van het programma hierop later aangesproken.

Klik hier om de uitzending te bekijken.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:12