Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Over gebedsgenezingsdiensten

07 augustus 2008
Geneest God

Van 7 tot en met 10 augustus 2008 werden in een tent in Park Selwerd gebedsgenezingsdiensten gehouden door Evangeliegemeente De Deur Groningen. Onder leiding van voorganger Pastor Wayman O. Mitchell uit Prescott, Arizona (VS) werd gebeden voor genezing van de zieken.

In de uitzending wordt prof.dr. Hetty Zock zeer eenzijdig weergegeven. Zij heeft de makers van het programma hierop later aangesproken.

 

Klik hier om de uitzending te bekijken.  

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:12

Meer nieuws

 • 21 januari 2019

  Prof. dr. ir. Jeroen de Ridder nieuwe bijzonder hoogleraar Christelijke Filosofie

  Per 1 januari 2019 is Jeroen de Ridder benoemd als bijzonder hoogleraar Christelijke Filosofie. De leerstoel is een samenwerking tussen de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de RUG en Stichting voor Christelijke Filosofie.

 • 12 december 2018

  Vredesambassadeur worden

  Vicki Collinge en Marieke Klijnstra rapporteren over hun bezoek aan de UN Peace Summit for Emerging Leaders in Bangkok, 28-30 november 2018.

 • 23 november 2018

  Lancering Centrum voor Religie, Gezondheid en Welzijn

  Op 30 november 2018 wordt het Centrum voor Religie, Gezondheid en Welzijn van de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de Rijksuniversiteit Groningen gelanceerd met een symposium over aardbevingen, seksueel welzijn en de dood. Het Centrum...