Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Gudrun Koch wint posterprijs Early Summer Meeting GUIDE, 5 juni 2008

05 juni 2008

Op donderdag, 5 juni 2008 vond de jaarlijkse GUIDE Early Summer Meeting plaats, georganiseerd door GUIDE, UMCG, Groningen. Hoofdthema van de meeting was dit jaar Ageing

Een deel van de meeting bestond uit een posterpresentatie. 24 Deelnemers werden uitgenodigd om hun onderzoeksonderwerp te bediscussiëren in een orale presentatie van 10 minuten in een van de paralelle sessies.  De posters werden beoordeeld op: (a) wetenschappelijke waarde, (b) structuur, (c) is de abstract interessant voor promovendi uit andere GUIDE disciplines, (d) registratie van gegevens en resultaten.

Winnares van de posterprijs van de Early Summer Meeting 2008 was Gudrun Koch, promovenda bij de basiseenheid Farmaceutische Biologie. Haar poster, getiteld "PvdQ: an acylase with multiple functions" is beloond met een bedrag van € 1.500,- aan te wenden voor een bezoek aan een internationaal congres. 

 

Winnaar posterprijs GUIDE Early Summer Meeting 2008
Winnaar posterprijs GUIDE Early Summer Meeting 2008
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:11

Meer nieuws