Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Rendementsverbetering eerstejaars Technologiemanagement

08 april 2008
De Faculteit Economie en Bedrijfskunde stelt vele pogingen in het werk om studenten te laten presteren. Dit jaar zijn er in het eerste studiejaar van de opleiding Technologiemanagement enkele verbeteringen doorgevoerd die duidelijk tot een verbetering van het rendement leiden. Het percentage studenten dat nagenoeg op schema studeert is voor de opleiding Technologiemanagement momenteel 59%, het hoogste percentage van de gehele faculteit. 
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:11

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Dr. Nancy Kamp-Roelands RA MA van EY nieuwe hoogleraar Accountancy

  Kamp-Roelands beschikt over de unieke combinatie van ervaring met grote (multinationale) ondernemingen, (inter)nationale standaardisering (verslaggeving en controle), academisch onderzoek en een groot netwerk in organisaties op het gebied van duurzame...

 • 12 april 2018

  Two new round tables at 41st International IAEE Energy conference

  The round tables during the 41st International IAEE Energy conference offer a unique opportunity for academics, policy makers, consultants and representatives from energy business to meet and discuss various relevant energy related topics. Lees meer...

 • 10 april 2018

  Campagne energieonderwijs van start: Choose wisely, follow energy

  Deze week lanceren Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de New Energy Coalition (NEC) een gezamenlijke wervingscampagne voor energiestudenten. De campagne wijst studenten op de al aanwezige studieroutes op het gebied van energie...