Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Geslaagd network event voor ICT'ers bij Faculteit Economie en Bedrijfskunde

15 april 2008

Het network event voor alumni en starters dat afgelopen vrijdag 11 april werd gehouden aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde was zeer geslaagd, aldus medeorganisator Jan Braaksma van de faculteit. Braaksma is tevens initiatiefnemer van ICTmanagers.com: "Deze vereniging biedt een platform voor ICT professionals om te netwerken, waar alumni door informeel contact tijdens activiteiten en via een website met elkaar en de universiteit in contact blijven."

Starters seminar
Starters seminar

De vereniging ICTmanagers.com richt zich name op ICT’ers die op het snijvlak van ICT en de business opereren.

Doorslaggevend voor carrière
Het seminar op 11 april was bedoeld voor mensen die een stage of een eerste baan zoeken, voor starters die zich aan het oriënteren zijn op een tweede baan en voor alumni om ervaringen uit te wisselen. Bedrijven uit ICT-gerelateerde branches (consultancy, auditing, project management, etc.), zoals PWC, Accenture, KLM en M&I/Partners werden door veelal oud-studenten van de RUG vertegenwoordigd op het seminar. Zij gaven presentaties over het thema 'afstuderen en de eerste baan na je studie', want de keuzes aan het begin van de loopbaan, en het hebben van een goed netwerk blijken vaak doorslaggevend voor de rest van de carrière.

De ruim 30 aanwezige studenten uit richtingen Business&ICT, Technologiemanagement en Technische bedrijfskunde hadden naast de presentaties gelegenheid tot netwerken tijdens de georganiseerde business lunch en afsluitende stage- en banenmarkt.

Meer informatie
-www.ictmanagers.com

Starters seminar
Starters seminar
Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:52

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Dr. Nancy Kamp-Roelands RA MA van EY nieuwe hoogleraar Accountancy

  Kamp-Roelands beschikt over de unieke combinatie van ervaring met grote (multinationale) ondernemingen, (inter)nationale standaardisering (verslaggeving en controle), academisch onderzoek en een groot netwerk in organisaties op het gebied van duurzame...

 • 12 april 2018

  Two new round tables at 41st International IAEE Energy conference

  The round tables during the 41st International IAEE Energy conference offer a unique opportunity for academics, policy makers, consultants and representatives from energy business to meet and discuss various relevant energy related topics. Lees meer...

 • 10 april 2018

  Campagne energieonderwijs van start: Choose wisely, follow energy

  Deze week lanceren Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de New Energy Coalition (NEC) een gezamenlijke wervingscampagne voor energiestudenten. De campagne wijst studenten op de al aanwezige studieroutes op het gebied van energie...