Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Beeldverslag 'Leadership Panel' met Jeroen van der Veer (CEO Shell)

21 februari 2008
Leadership Panel
Leadership Panel

De Faculteit Economie en Bedrijfskunde en de Economische en Bedrijfskundige Faculteitsvereniging organiseren twee tot drie keer per jaar een 'Leadership Panel'. Daarbij wordt er een topspreker uit het bedrijfsleven of de politiek uitgenodigd om te komen spreken voor studenten en medewerkers over leiderschap en een economisch en/of bedrijfskundig thema.

Deze week was er een Leadership Panel met als titel: “Hoe onderhandel je met Russen en oliesjeiks? De CEO van Shell vertelt over zaken doen in de energie business.”
Spreker was ir. drs. Jeroen van der Veer, de Chief Executive Royal Dutch Shell plc, die tevens door FEM Business Magazine is uitgeroepen tot de Machtigste Bestuurder van Nederland van 2007.

Videoverslag van de presentatie van Van der Veer .

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:52

Meer nieuws

 • 13 november 2018

  Best Working Paper Award voor Drijfhout, Van Doorn en Van Ittersum

  Drijfhout, Van Doorn en Van Ittersum willen bijdragen aan de strijd tegen de wereldwijde voedselverspilling door consumenten bewuster te maken van hun (verspillende) gedrag. Zij onderzoeken daartoe de besluitvorming van consumenten bij het kopen, consumeren...

 • 07 november 2018

  Financial giants can have a pivotal role for climate stability

  Financial institutions, such as banks and pension funds, have a key role to play in efforts to avoid dangerous climate change. And it is not only about redirecting investments to renewable energy and low-carbon businesses, but also to bolster the resilience...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...