Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Best paper award for Van Donk and Van der Vaart

16 juli 2007

Dr. Dirk Pieter van Donk and dr. Taco van der Vaart of the Faculty of Economics and Business have won the Chris Voss Best Paper Award 2007 for their paper titled: Business conditions, integration and performance in supply chains. They were selected from 340 candidates. The award was presented during the EUROMA 2007 conference held in Ankara, Turkey in June 2007.

EUROMA (European Operations Management Association) is an international network of academics and managers interested in developing operations management.

EUROMA 2008 Groningen

The next international EUROMA conference will take place in June 2008 in Groningen and organized by Taco van der Vaart, Dirk Pieter van Donk, Wout van Wezel, Gera Welker and Jacob Wijngaard. The theme is: "Tradition and Innovation in Operations Management: Connecting Past and Future".

http://www.euroma-online.org

info@euroma2008.org

Dirk Pieter van Donk
Dirk Pieter van Donk
Taco van der Vaart
Taco van der Vaart
Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:51

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...