Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prof. Degenkamp: 'Werknemers, wordt wakker!'

17 mei 2007

Uit: Staatscourant

Werknemers, wordt wakker!

De benarde positie waarin de werknemers van ABN Amro zich nu bevinden is voor een belangrijk deel te wijten aan de laksheid van de vakbeweging. Die heeft nagelaten de factor ‘human capital’ een gelijkwaardige positie te verschaffen binnen ondernemingen. De commissarissen van grote ondernemingen hebben zeer veel macht vergaard en de vakbeweging stond erbij en keek ernaar. J. Th. Degenkamp, oud-hoogleraar Rechtswetenschap aan de faculteit, vindt het hoog tijd voor herstel van het machtsevenwicht tussen geld en mensen.

Om het gehele artikel te lezen: pagina 5 uit de Staatscourant, nr. 93, 15 mei 2007

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:51

Meer nieuws