Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Student Pijlman en prof. Huitema: "Second Life: Betreden op eigen risico!"

14 mei 2007
Automatiseringsgids 11 mei, p 13
Automatiseringsgids 11 mei, p 13

Uit: Automatisering Gids #19, 11 mei 2007, p. 13.

Second Life: Betreden op eigen risico!

'Voor de poorten van de onlinewereld Second Life is het druk. Vooral zakelijke partijen verdringen elkaar om naarbinnen te kunnen en een virtueel bestaan op te bouwen. Er ontwikkelt zich een bloeiende economie. Maar hoe zijn de rechten van klanten en aanbieders geregeld? Marie-José Bonthuis, George Huitema en Jorrit Pijlman plaatsen een aantal juridische kanttekeningen.'

Lees het gehele artikel

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:51

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...