Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Professor Degenkamp: 'Twee aanslagen op het vertrouwen in politici'

18 april 2007

Uit: Staatscourant

"Als politici zelf het vertrouwen in de politiek door hun gedrag ondermijnen, is het slecht gesteld met de democratie. Jammer genoeg hebben heeft de politiek twee recente voorbeelden van dit ondermijnende gedrag ten beste gegeven: het uitblijven van een onderzoek naar de deelname aan de oorlog in Irak en de passiviteit ten aanzien van de topinkomens." J.Th. Degenkamp, oud-hoogleraar Rechtswetenschap aan de faculteit, is zwaar teleurgesteld in de politiek.

Om het hele artikel te lezen: pagina 7 uit de Staatscourant, nr. 71, 12 april 2007

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:51

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...