Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Professor Degenkamp: 'Twee aanslagen op het vertrouwen in politici'

18 april 2007

Uit: Staatscourant

"Als politici zelf het vertrouwen in de politiek door hun gedrag ondermijnen, is het slecht gesteld met de democratie. Jammer genoeg hebben heeft de politiek twee recente voorbeelden van dit ondermijnende gedrag ten beste gegeven: het uitblijven van een onderzoek naar de deelname aan de oorlog in Irak en de passiviteit ten aanzien van de topinkomens." J.Th. Degenkamp, oud-hoogleraar Rechtswetenschap aan de faculteit, is zwaar teleurgesteld in de politiek.

Om het hele artikel te lezen: pagina 7 uit de Staatscourant, nr. 71, 12 april 2007

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:51

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Dr. Nancy Kamp-Roelands RA MA van EY nieuwe hoogleraar Accountancy

  Kamp-Roelands beschikt over de unieke combinatie van ervaring met grote (multinationale) ondernemingen, (inter)nationale standaardisering (verslaggeving en controle), academisch onderzoek en een groot netwerk in organisaties op het gebied van duurzame...

 • 12 april 2018

  Two new round tables at 41st International IAEE Energy conference

  The round tables during the 41st International IAEE Energy conference offer a unique opportunity for academics, policy makers, consultants and representatives from energy business to meet and discuss various relevant energy related topics. Lees meer...

 • 10 april 2018

  Campagne energieonderwijs van start: Choose wisely, follow energy

  Deze week lanceren Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de New Energy Coalition (NEC) een gezamenlijke wervingscampagne voor energiestudenten. De campagne wijst studenten op de al aanwezige studieroutes op het gebied van energie...