Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prof. Degenkamp: "Politiek moet eens naar zichzelf kijken"

15 januari 2007

Uit: Staatscourant

"Het is op het ogenblik bon ton de Nederlandse kiezer neer te zetten als een conservatieve isolationistische nationalist, bang voor veranderingen, provinciaal, ‘boer’ volgens dichter Pfeijffer in de NRC, tégen Europa en terugverlangend
naar de jaren vijftig; kortom een in elkaar kruipende navelstaarder pur sang.
Tijd om eens een ander gezang aan te heffen", schrijft J. Th. Degenkamp, oud-hoogleraar Rechtswetenschap aan de faculteit.

Om het artikel te lezen: pagina 5 uit de Staatscourant, nr. 5, 11 januari 2007

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:51

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Dr. Nancy Kamp-Roelands RA MA van EY nieuwe hoogleraar Accountancy

  Kamp-Roelands beschikt over de unieke combinatie van ervaring met grote (multinationale) ondernemingen, (inter)nationale standaardisering (verslaggeving en controle), academisch onderzoek en een groot netwerk in organisaties op het gebied van duurzame...

 • 12 april 2018

  Two new round tables at 41st International IAEE Energy conference

  The round tables during the 41st International IAEE Energy conference offer a unique opportunity for academics, policy makers, consultants and representatives from energy business to meet and discuss various relevant energy related topics. Lees meer...

 • 10 april 2018

  Campagne energieonderwijs van start: Choose wisely, follow energy

  Deze week lanceren Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de New Energy Coalition (NEC) een gezamenlijke wervingscampagne voor energiestudenten. De campagne wijst studenten op de al aanwezige studieroutes op het gebied van energie...