Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Kwaliteitsimpuls voor economie en bedrijfskunde met tien nieuwe hoogleraren

11 december 2006

De faculteiten economie en bedrijfskunde hebben de financiële ruimte gecreëerd om tien nieuwe hoogleraren aan te trekken. Er wordt geworven onder de internationale academische top op de expertisegebieden: Microeconomics, Applied Statistics, Operations Research, Strategy & Industrial Dynamics, Entrepreneurship, Financial Accounting, Corporate Finance, Product Development, Management Accounting en Logistics.

Teun van Duinen
Teun van Duinen
"We hebben dit succes behaald na lange begrotingsbesprekingen met het College van Bestuur van de RUG", vertelt Teun van Duinen, PH Middelen in het faculteitsbestuur. "Het is bovendien het startschot voor de uitvoering van een zeer belangrijk onderdeel van onze strategie: het geven van een grootschalige kwaliteitsimpuls aan onze faculteiten. De beide faculteitsbesturen achten dit een zeer verantwoorde besteding van een belangrijk deel van onze reservepositie. En we zijn blij dat het College van Bestuur ons heeft willen volgen in ons kwaliteitsstreven en de daaraan gekoppelde financiële gevolgen. We gaan werven in binnen- en buitenland en willen uiteraard ook graag gebruik maken van de netwerken die onze facultaire wetenschappers al hebben opgebouwd."
Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:50
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Dr. Nancy Kamp-Roelands RA MA van EY nieuwe hoogleraar Accountancy

  Kamp-Roelands beschikt over de unieke combinatie van ervaring met grote (multinationale) ondernemingen, (inter)nationale standaardisering (verslaggeving en controle), academisch onderzoek en een groot netwerk in organisaties op het gebied van duurzame...

 • 12 april 2018

  Two new round tables at 41st International IAEE Energy conference

  The round tables during the 41st International IAEE Energy conference offer a unique opportunity for academics, policy makers, consultants and representatives from energy business to meet and discuss various relevant energy related topics. Lees meer...

 • 10 april 2018

  Campagne energieonderwijs van start: Choose wisely, follow energy

  Deze week lanceren Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de New Energy Coalition (NEC) een gezamenlijke wervingscampagne voor energiestudenten. De campagne wijst studenten op de al aanwezige studieroutes op het gebied van energie...