Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Promotie: 'Strategieën en organisatievormen van Turkse banken'

02 november 2006

Het onderzoek van Binnur Kibriscikli-Özçandarli bevat een analyse van vraagstukken over organisatiestructuur en organisatieverandering in de bankwereld. Het empirisch gedeelte van het onderzoek richt zich met name op de strategieën en organisatievormen van Turkse commerciële banken nu en in het verleden.

CV
Binnur Kibriscikli-Özçandarli (Turkije, 1967) studeerde bedrijfskunde (MBA) aan de University of North Carolina. Het onderzoek werd uitgevoerd bij de onderzoekschool SOM. Ze promoveert op 13 november 2006 om 13.15 uur tot doctor in de bedrijfskunde bij prof.dr. A. Sorge en prof.dr. B Üsdiken. De titel van het proefschrift luidt: The paradox of isomorphic changes and strategic differentiation in Turkish banking.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:50

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...