Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Promotie: 'Strategieën en organisatievormen van Turkse banken'

02 november 2006

Het onderzoek van Binnur Kibriscikli-Özçandarli bevat een analyse van vraagstukken over organisatiestructuur en organisatieverandering in de bankwereld. Het empirisch gedeelte van het onderzoek richt zich met name op de strategieën en organisatievormen van Turkse commerciële banken nu en in het verleden.

CV
Binnur Kibriscikli-Özçandarli (Turkije, 1967) studeerde bedrijfskunde (MBA) aan de University of North Carolina. Het onderzoek werd uitgevoerd bij de onderzoekschool SOM. Ze promoveert op 13 november 2006 om 13.15 uur tot doctor in de bedrijfskunde bij prof.dr. A. Sorge en prof.dr. B Üsdiken. De titel van het proefschrift luidt: The paradox of isomorphic changes and strategic differentiation in Turkish banking.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:50
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Dr. Nancy Kamp-Roelands RA MA van EY nieuwe hoogleraar Accountancy

  Kamp-Roelands beschikt over de unieke combinatie van ervaring met grote (multinationale) ondernemingen, (inter)nationale standaardisering (verslaggeving en controle), academisch onderzoek en een groot netwerk in organisaties op het gebied van duurzame...

 • 12 april 2018

  Two new round tables at 41st International IAEE Energy conference

  The round tables during the 41st International IAEE Energy conference offer a unique opportunity for academics, policy makers, consultants and representatives from energy business to meet and discuss various relevant energy related topics. Lees meer...

 • 10 april 2018

  Campagne energieonderwijs van start: Choose wisely, follow energy

  Deze week lanceren Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de New Energy Coalition (NEC) een gezamenlijke wervingscampagne voor energiestudenten. De campagne wijst studenten op de al aanwezige studieroutes op het gebied van energie...