Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

'Faculteit in de media': Prof. Dik Degenkamp over het ontbreken van een regressief rechtse partij

06 september 2006

Uit: Staatscourant

RITA,  RED REGRESSIEF RECHTS!

Een kenmerk van een gezonde democratie is dat onder de bevolking levende gevoelens adequaat in politieke organen vertegenwoordigd worden. Volgens J.Th. Degenkamp zou Rita Verdonk daarom aan een eigen partij moeten beginnen. Groen Links zou verdeeld kunnen worden over de SP en de PvdA.

Om verder te lezen: het gehele artikel in de Staatscourant, 30 augustus, pagina 6 

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:50

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Dr. Nancy Kamp-Roelands RA MA van EY nieuwe hoogleraar Accountancy

  Kamp-Roelands beschikt over de unieke combinatie van ervaring met grote (multinationale) ondernemingen, (inter)nationale standaardisering (verslaggeving en controle), academisch onderzoek en een groot netwerk in organisaties op het gebied van duurzame...

 • 12 april 2018

  Two new round tables at 41st International IAEE Energy conference

  The round tables during the 41st International IAEE Energy conference offer a unique opportunity for academics, policy makers, consultants and representatives from energy business to meet and discuss various relevant energy related topics. Lees meer...

 • 10 april 2018

  Campagne energieonderwijs van start: Choose wisely, follow energy

  Deze week lanceren Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de New Energy Coalition (NEC) een gezamenlijke wervingscampagne voor energiestudenten. De campagne wijst studenten op de al aanwezige studieroutes op het gebied van energie...