Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prof Ruth Bolton Honorary Professor Research on Customer Behavior

26 mei 2006
Prof. Ruth Bolton
Prof. Ruth Bolton

Professor Ruth Bolton, hoogleraar Marketing aan de W.P. Carey School of Business van de Arizona State University is benoemd tot Honorary Professor in Research on Customer Behavior bij de vakgroep Marketing van de faculteit.

Haar onderzoek richt zich met name op de mechanismen die consumentengedrag verklaren en op de effecten van 'customer strategies', zoals het verbeteren van de servicekwaliteit of 'relationship marketing'. Vanuit deze expertise verricht zij ook in Groningen onderzoek, en begeleidt zij promovendi. Verder verzorgt Bolton colleges binnen het marketingtraject van de Research Masteropleiding van de faculteiten Bedrijfskunde en Economische Wetenschappen.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:50

Meer nieuws

 • 13 november 2018

  Best Working Paper Award voor Drijfhout, Van Doorn en Van Ittersum

  Drijfhout, Van Doorn en Van Ittersum willen bijdragen aan de strijd tegen de wereldwijde voedselverspilling door consumenten bewuster te maken van hun (verspillende) gedrag. Zij onderzoeken daartoe de besluitvorming van consumenten bij het kopen, consumeren...

 • 07 november 2018

  Financial giants can have a pivotal role for climate stability

  Financial institutions, such as banks and pension funds, have a key role to play in efforts to avoid dangerous climate change. And it is not only about redirecting investments to renewable energy and low-carbon businesses, but also to bolster the resilience...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...