Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

'Faculteit in de media': Prof Jan Oosterhaven over Haagse politiek en noordelijke bestuurders

10 mei 2006

Uit: Fries Dagblad

VEROORDEELD TOT DE BEDELSTAF
Liever noordelijke autonomie dan Haags genadebrood

'Noordelijke bestuurders zijn niet meer dan uitvoerders van de Haagse politiek. Ze moeten meer zeggenschap krijgen over eigen zaken en eigen geld. Dan pas ook kunnen ze op hun beleid worden aangesproken.' Dit betogen Jan Oosterhaven en Teun Jan Zanen, fractieleider van de Partij voor het Noorden.

Om verder te lezen: het gehele artikel in Fries Dagblad, 5 mei, pagina 15.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:50

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...