Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

'Faculteit in de media': Prof Jan Oosterhaven over Haagse politiek en noordelijke bestuurders

10 mei 2006

Uit: Fries Dagblad

VEROORDEELD TOT DE BEDELSTAF
Liever noordelijke autonomie dan Haags genadebrood

'Noordelijke bestuurders zijn niet meer dan uitvoerders van de Haagse politiek. Ze moeten meer zeggenschap krijgen over eigen zaken en eigen geld. Dan pas ook kunnen ze op hun beleid worden aangesproken.' Dit betogen Jan Oosterhaven en Teun Jan Zanen, fractieleider van de Partij voor het Noorden.

Om verder te lezen: het gehele artikel in Fries Dagblad, 5 mei, pagina 15.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:50

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...