Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prof. Bart van Ark Facultaire Coördinator Internationalisering

27 april 2006
Bart van Ark
Bart van Ark

De besturen van de faculteiten Bedrijfskunde en Economische Wetenschappen hebben met ingang van 1 maart jl. de nieuwe functie van facultaire coördinator internationalisering ('Associate Dean International Affairs') gecreëerd. Bart van Ark, hoogleraar bij de vakgroep International Economics & Business, gaat deze functie vervullen.

De belangrijkste taak van de facultaire coördinator internationalisering is om de diverse aspecten van internationalisering (internationalisering van onderwijsprogramma’s, admissions, student exchange, strategische allianties, marketing en communicatie, etc.) op elkaar af te stemmen. Hij is tevens voorzitter van de Internationaliseringscommissie van beide faculteiten.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:50

Meer nieuws