Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prof. Bart van Ark Facultaire Coördinator Internationalisering

27 april 2006
Bart van Ark
Bart van Ark

De besturen van de faculteiten Bedrijfskunde en Economische Wetenschappen hebben met ingang van 1 maart jl. de nieuwe functie van facultaire coördinator internationalisering ('Associate Dean International Affairs') gecreëerd. Bart van Ark, hoogleraar bij de vakgroep International Economics & Business, gaat deze functie vervullen.

De belangrijkste taak van de facultaire coördinator internationalisering is om de diverse aspecten van internationalisering (internationalisering van onderwijsprogramma’s, admissions, student exchange, strategische allianties, marketing en communicatie, etc.) op elkaar af te stemmen. Hij is tevens voorzitter van de Internationaliseringscommissie van beide faculteiten.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:50

Meer nieuws

 • 13 november 2018

  Best Working Paper Award voor Drijfhout, Van Doorn en Van Ittersum

  Drijfhout, Van Doorn en Van Ittersum willen bijdragen aan de strijd tegen de wereldwijde voedselverspilling door consumenten bewuster te maken van hun (verspillende) gedrag. Zij onderzoeken daartoe de besluitvorming van consumenten bij het kopen, consumeren...

 • 07 november 2018

  Financial giants can have a pivotal role for climate stability

  Financial institutions, such as banks and pension funds, have a key role to play in efforts to avoid dangerous climate change. And it is not only about redirecting investments to renewable energy and low-carbon businesses, but also to bolster the resilience...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...