Skip to ContentSkip to Navigation
TalencentrumOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Talencentrum

Express yourself <> understand the world
TalencentrumTaalcursussenNederlandsSpreken en schrijven

Conversatiecursus naar A1

Duur: 4 weken.
Studiebelasting: 16 lesuren en ± 9 uren zelfstudie.
Bedoeld voor: Cursisten die Nederlands CEFR niveau A1 bij het Talencentrum hebben gedaan, of een vergelijkbaar niceau hebben. Wie niveau A1 niet bij het Talencentrum heeft behaald, moet eerst naar het spreekuur om met een docent te overleggen of deze cursus geschikt is.

Cursusomschrijving

Bent u een beginnende leerder van het Nederlands (niveau A1) en merkt u dat met name spreken lastig is? Niet alleen het vormen van zinnen, maar ook het goed uitspreken van de woorden en zinnen? Dan biedt deze cursus uitkomst. In de cursus zal conversatie centraal staan. We praten over verschillende onderwerpen in verschillende werkvormen. Daarbij is er veel aandacht voor het correct uitspreken van de Nederlandse klanken en ook zullen we veel oefenen met woordaccent en zinsmelodie. Het is geen cursus grammatica. De nadruk ligt op gemakkelijker leren spreken. Spreekoefeningen met aandacht voor grammatica kunnen wel onderdeel van de cursus zijn. Zowel uw spreekvaardigheid als uw uitspraakvaardigheid en verstaanbaarheid zullen toenemen.

Uw niveau > spreekuur

Let op: wanneer u zich voor een cursus wilt inschrijven en u nog niet eerder een cursus bij het Talencentrum heeft gevolgd, dan dient u eerst het spreekuur te bezoeken voor een adviesgesprek. U kunt zich alleen inschrijven met een passend advies.

Rooster

Periode

Dag Tijd Inschrijven
rooster en start inschrijving van de volgende cursusperiode worden nog aangekondigd*
*Meld u aan voor de Talencentrum nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons cursusaanbod en onze diensten.

Tarieven

Student Korting Vol
€ 149 € 259 € 295

Groepsgrootte

Maximaal 16 personen.

Laatst gewijzigd:14 december 2018 14:45
printView this page in: English