Skip to ContentSkip to Navigation
TalencentrumOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Talencentrum

Express yourself <> understand the world
TalencentrumVertalen en corrigeren

Tekstschrijven

Geschreven zoals u het bedoelt

U wilt een brochure of folder laten ontwikkelen. Uw website een grondige opfrisbeurt geven. Een advertentie plaatsen of een mailing of periodiek uitbrengen. Een aantal interviews laten uitwerken voor uw relatiemagazine. Of het schrijven van uw jaarverslag uitbesteden aan een ervaren professional.

Geen probleem. Als ervaren tekstschrijvers brengen we uw verhaal graag onder woorden. Precies zoals u het voor ogen heeft. Dat doen we dagelijks met toewijding voor allerhande opdrachtgevers én doelgroepen. We schrijven vaak op basis van eigen nieuwsgaring, maar duiken met evenveel genoegen in de materie die u beschikbaar heeft, nemen interviews af en verwerken het geheel tot een prettig leesbare en goed gestuctureerde tekst.

Dat we daarbij altijd werken vanuit de stoel van de lezer spreekt voor zich. Want of de ontvanger van uw verhaal nu een minister is of een collega, een klant of een concurrent: uw tekst moet aankomen.

Tekstproductie: zó gaan we te werk

Bij aanvang van iedere opdracht bespreken we eerst uw wensen om aansluitend heldere afspraken te maken. Voordat we van start gaan geven we u graag een kostenindicatie met een urenschatting van uw opdracht en de doorlooptijd die ermee gemoeid is. Stuiten we onverhoopt op meer werk, dan informeren we u op tijd. Onze offerte baseren we op de lengte van de tekst die u wilt laten schrijven, de huidige kwaliteit en de bewerking die u wilt. Natuurlijk streven we er altijd naar om u zo snel mogelijk, maar bovenal goed te kunnen helpen.

Voorwaarden

Bekijk onze voorwaarden (PDF).

Tarieven: betaalbare kwaliteit

Als Talencentrum zijn we er niet in eerste instantie op gespitst om winst te maken. Onze focus ligt primair op het nog verder bekwamen en vooruit helpen van mensen op het gebied van taal en communicatie. Dat doen we met toewijding. Vanuit onze rol als taalexpert: professioneel én praktisch. Die insteek maakt ons net een beetje anders dan andere bureaus. En zorgt voor aantrekkelijke uurtarieven!

Dienst Interne opdrachtgevers Externe opdrachtgevers
Tekstproductie € 90,- € 100,-

Laatst gewijzigd:12 november 2018 16:11
printView this page in: English