Skip to ContentSkip to Navigation
Groundbreaking WorkOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Groundbreaking Work

@University of Groningen
Groundbreaking WorkNieuws

Parkeerterrein P1 wordt vanaf 15 mei in twee fases verplaatst

09 mei 2017

Zoals bekend moet parkeerterrein P1 (het vroegere P5) binnenkort worden verplaatst vanwege de nieuwbouw Feringa Building. Het huidige P1 wordt in twee fases afgebroken. Vanaf maandag 15 mei wordt het noordelijk deel van P1 afgebroken en zullen de parkeerplekken aan de zuidkant van P1 beschikbaar blijven. Dit blijft zo tot begin augustus het nieuwe parkeerterrein gereed is. Daarna zal het overig deel van P1 worden afgebroken, zodat het gebied kan worden ingericht als bouwterrein.

De uitgang aan de oostzijde zal tevens vanaf 15 mei vervallen. De huidige ingang van P1 wordt dan ook gebruikt als uitgang van het parkeerterrein.

Lees ook meer over de aanpassingen aan de fietsroutes op de Zernike Campus Groningen.

Verplaatsing van P1
Verplaatsing van P1

Waar komt de Feringa Building te staan:

____________________________
Groundbreaking Work

@University of Groningen

Laatst gewijzigd:11 mei 2017 12:20

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

Volg ons opfacebook instagram