Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Behavioural and Social Sciences PedOn Research Motivatie voor school

Medewerkers Project 2

Contactpersoon

drs. Kim Stroet

050–3639326

Stroet
Stroet

Kim Stroet werkt bij de afdeling orthopedagogiek. Zij is afgestudeerd in de sociale psychologie en sociologie aan de Rijksuniversiteit Groningen.  Haar expertise ligt op het gebied van sociale relaties, identiteit, motivatie en statistische technieken.  

Student-assistenten

In het schooljaar 2010-2011 vond de dataverzameling van het onderzoekproject plaats. Naast de contactpersoon en de onderzoeksleider waren drie student-assistenten verantwoordelijk voor de dataverzameling.

Feenstra 2010
Feenstra 2010

Sanne Feenstra is derdejaars student psychologie. In haar tweede jaar heeft zij binnen het honoursprogramma van de opleiding ervaring opgedaan met het doen van onderzoek. Zij heeft onder meer meegewerkt aan het project 'One laptop per child'. Op dit moment is Sanne bezig met een minor wetenschapstheorie. Sanne wil na het afronden van haar bachelor psychologie een master volgen die gericht is op het doen van wetenschappelijk onderzoek in de gedrags- en maatschappijwetenschappen.

Klompmaker 2010
Klompmaker 2010

Hans Klompmaker studeert Nederlands recht. Hij is bezig met zijn laatste jaar van de master privaatrecht. Naast zijn studie is hij actief geweest bij het Stichting Kamerbewoners Adviesburo. Binnen deze stichting voorzag hij kamerbewoners van huurrechtadvies en maakte hij onderdeel uit van de lezingencommissie. Hans heeft ruime technische ervaring, onder meer bij Psychologen Team Groningen.  

Kobs 2010
Kobs 2010

Anneke Kobs is bezig met de master psychologie. In het kader van haar bachelorthese heeft zij meegewerkt aan een onderzoek waarin de ontwikkeling van adolescenten en de seksuele gezondheid van jongeren centraal stond. Voordat Anneke met de studie psychologie begon heeft zij verschillende stages gedaan, onder meer op de egotherapeutische afdeling van een kliniek in Duitsland. Verder heeft zij als bijlesdocent gewerkt voor kinderen tot veertien jaar. Na haar studie wil Anneke de opleiding tot kinder- en jeugd psychotherapeut volgen.

Onderzoeksleiders

dr. Marie-Christine Opdenakker

prof.dr. Alexander Minnaert

Laatst gewijzigd:05 augustus 2021 09:10