Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Science and Engineering Our Education Welcome Packages MSc Pharmacy Welcome

Welcome to your Programme

Welkom bij de master Farmacie.

Ben jij nieuw aan de Rijksuniversiteit Groningen dan vind je hier in de Welcome Packages alle informatie die je nodig bent om je voor te bereiden op de start van je master Farmacie. Lees alles goed door. De programma-specifieke informatie, met onder andere een jaarrooster en overzicht van de verschillende jaren in de master, vind je op de Student Portal (inloggen met je s-nummer). De Student Portal is onze digitale studiegids en alle informatie op de Student Portal wordt bekend geacht bij alle studenten.

Alle masterstudenten die nieuw zijn aan de Rijksuniversiteit Groningen, Faculteit Science and Engineering, worden op vrijdag 1 september van 10.00-12.00 uur in zaal 5161.0151 (Zernike, Bernoulliborg) welkom geheten tijdens de FSE Master's Introduction. Hier hoor je alle ins and outs van de faculteit.

Heb jij je bachelor in Groningen gedaan, dan zul je veel van de informatie in de Welcome Packages al weten en verwijzen we je direct naar de programma-specifieke informatie op de Student Portal (inloggen met je s-nummer).

Op maandag 4 september verwachten we iedereen tijdens het eerste college van Innovative Therapeutics om 13.00 uur in de Rode Zaal (UMCG) (zie rooster.rug.nl). Er zal dan gestart worden met een welkom en introductie op de master Farmacie door de opleidingsdirecteur en de studieadviseur, direct gevolgd door het allereerste college van Innovative Therapeutics.

De master Farmacie is Nederlandstalig. Om succesvol te kunnen zijn in de master Farmacie dien je C1 niveau te beheersen. Afgezien van het Nederlands is ook Engels belangrijk in de master aangezien studieboeken, wetenschappelijke artikelen en ook sommige colleges in het Engels zijn.

Wij wensen jullie een goede zomer en hopen jullie te verwelkomen in september!

Vriendelijke groeten namens het programma team Farmacie,
Petra Huisman, secretaresse
Monique Smith, opleidingscoördinator
Katja Taxis, opleidingsdirecteur
Ingrid Ubels, medewerkers studentzaken
Renske Vonk, studieadviseur
Mirjan van Timmeren, studieadviseur

Last modified:29 June 2023 1.36 p.m.