Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsOpleidingenHonours College

Docent van het Jaar mag onderwijsmodule voor Honours maken

27 januari 2017
Malvina Nissim ontvangt Honours prijs

Dr. Malvina Nissim, universitair docent computationele taalkunde aan de Faculteit der Letteren, is de winnaar van de RUG Docent van het Jaarverkiezing 2016. Nissim won zowel de juryprijs als de publieksprijs.

Eén van de prijzen is dat ze als Docent van het Jaar een onderwijsmodule voor het Honours College mag ontwikkelen en verzorgen.

Meer informatie

Het RUG nieuwsbericht: Dr. Malvina Nissim gekozen tot Docent van het Jaar 2016

Laatst gewijzigd:25 juli 2017 15:16

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...