Skip to ContentSkip to Navigation

University of Groningen Business School

Lifelong learning
Executive programma's Management & Economie in Zorg en Welzijn

Aanmelding en toelating

people
Toelatingseisen

U bent afgestudeerd op ten minste hbo-niveau of u beschikt over hbo-werk- en -denkniveau. Daarnaast brengt u relevante werkervaring uit de sector mee. Een deel van de syllabus zal in het Engels zijn, maar de voertaal is Nederlands.


Informatiebijeenkomst

Wij organiseren informatiesessies over het programma, waarin u meer informatie krijgt over de inhoud van het programma en kunt kennismaken met docenten, alumni en toekomstige medestudenten. Meld u aan voor de eerstvolgende!

Kennismaking

U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek met de programmamanager van het programma Management & Economie in Zorg en Welzijn. In dit gesprek verkennen we samen met u, hoe deze opleiding aan uw professionele ontwikkeling kan bijdragen.

Dr. Marit Luiting-Drijfhout

T: +31 50 36 32 919
M: +31 6 51 78 72 93
E: m.drijfhout@rug.nl

Wij bieden ook incompany trainingen aan, waarbij we langskomen in uw organisatie. Voor informatie over deze trainingen of een tailormade variant van dit programma kunt u tevens bij programmamanager Nikolaj Bijleveld terecht.


Aanmelden

Kosten

De kosten voor het 7-daagse programma zijn € 4.950,- (vrijgesteld van btw). De kosten zijn inclusief een speciaal voor het programma samengestelde syllabus en locatie- en cateringkosten. Kosten voor parkeren zijn niet inbegrepen. U kunt deze opleiding ook in termijnen betalen.

Hoe financier ik mijn opleiding?
Klik hier voor de verschillende opties.

Laatst gewijzigd:11 februari 2021 00:47