Skip to ContentSkip to Navigation
University of Groningen Business School
Connecting for impact
Business School Executive programma's Management & Economie in Zorg en Welzijn

Aanmelding en toelating

people
Toelatingseisen

U bent afgestudeerd op ten minste hbo-niveau of u beschikt over hbo-werk- en -denkniveau. Daarnaast brengt u relevante werkervaring uit de sector mee. Een deel van het lesmateriaal zal in het Engels zijn, maar de voertaal is Nederlands.

Informatiebijeenkomst

Wij organiseren informatiesessies over het programma, waarin u meer informatie krijgt over de inhoud van het programma en kunt kennismaken met docenten, alumni en toekomstige medestudenten. Meld u aan voor de eerstvolgende!

Kennismaking

U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek met de programmamanager van het programma Management & Economie in Zorg en Welzijn. In dit gesprek verkennen we samen met u, hoe deze opleiding aan uw professionele ontwikkeling kan bijdragen. Neem contact op

Incompany

Wij bieden ook incompany trainingen aan, waarbij we langskomen in uw organisatie. Voor informatie over deze trainingen of een tailormade variant van dit programma kunt u tevens bij de programmamanager terecht.

Aanmelden

U kunt zich via dit formulier aanmelden.

Kosten

De kosten voor het 7-daagse programma zijn € 5.450,- (vrijgesteld van btw). De kosten zijn inclusief een speciaal voor het programma samengesteld digitaal leerplatform en locatie- en cateringkosten. Kosten voor parkeren zijn niet inbegrepen. U kunt deze opleiding ook in termijnen betalen.

Hoe financier ik mijn opleiding?
Bekijk de verschillende opties.
Laatst gewijzigd:14 maart 2024 13:23