Alumni Support research and education Ubbo Emmius Fund

Nieuws Ubbo Emmius Fonds

2020 Dirk Smilde Fellowship and Research Seminar
Gepubliceerd op:14 juni 2019

The Qumran Institute at the Faculty of Theology and Religious Studies at the University of Groningen is very pleased to announce the 2020 Dirk Smilde Fellow, Annette Yoshiko Reed.

Start Eindejaarscampagne Eric Bleumink Fonds
Gepubliceerd op:23 november 2018

December campagne voor het Eric Bleumink Fonds (EBF) middels een belactie, acceptgiro in de Broerstraat 5, kerstpaketten actie en crowdfunding.

Bijeenkomst Aduarderkring
Wanneer:ma 09-07-2018 18:00 - 21:30
Waar:De Allersmaborg, Allersmaweg 64 te Ezinge
Wierenga-Rengerink dissertatieprijs voor Alain Dekker
Gepubliceerd op:06 juli 2018

De Wierenga-Rengerinkprijs voor de RUG-promovendus met de beste dissertatie in 2017, is toegekend aan dr. Alain Dekker voor zijn proefschrift ‘Down & Alzheimer: Behavioural biomarkers of a forced marriage’.

Rechtenstudente Mareike Hoffmann wint GUF-100 prijs
Gepubliceerd op:06 juli 2018

Een jury bestaande uit het GUF-bestuur en het student-lid van het presidium heeft de winnaars van de GUF-100 prijzen bekendgemaakt. De winnaar van de Faculteit Rechtsgeleerdheid is Mareike Hoffmann.

printView this page in: English