Skip to ContentSkip to Navigation
AlumniFor alumniAlumni circles

Let’s connect

De RUG komt naar je toe

De RUG organiseert evenementen voor oud-studenten in steden over de hele wereld. Van Groningen tot Hong Kong tot San Francisco ontmoeten alumni elkaar in regio's waar veel Groningse alumni wonen.

Wil je in ook de regio waar jij woont of werkt:

  • Oude studievrienden ontmoeten en je netwerk verbreden met RUG alumni van verschillende studierichtingen
  • Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderzoek of onderwijs bij de RUG
  • Naar verrassende, actuele of spraakmakende presentaties van RUG alumni of wetenschappers luisteren?

Blijf op de hoogte

Dit alles op een mooie locatie met een hapje en een drankje? Zorg dan dat je op de genodigdenlijst komt van de alumnikringen in of nabij jouw regio door ons een email (alumni rug.nl) te sturen. Je ontvangt dan een uitnodiging voor de bijeenkomsten.

Word lid!

Je kunt lid worden van de kring door vijf jaar lang minimaal €250,- per jaar te doneren aan wetenschappelijk onderwijs of onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen. Je gift is volledig aftrekbaar. Bovendien kun je als lid gratis deelnemen aan de alumnibijeenkomsten en reserveren we enkele dagen een plek/ticket voor de leden.

  • Stuur mij informatie over kringlidmaatschap (alumni rug.nl).

Meer informatie

Ontdek wat er in jouw regio gebeurt door naar de het overzicht van alumnikringen te gaan links van de pagina of in de agenda te kijken voor de komende evenement die worden georganiseerd. Voor vragen kun je ook contact opnemen met de medewerkers van de afdeling Alumnirelaties en Fondsenwerving (alumni rug.nl).

Overzicht alumnikringen

Laatst gewijzigd:11 juli 2019 13:34
printView this page in: English