Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaVideo's van de RUG

Gezocht: kunst!

27 november 2013

In en rond de universitaire gebouwen is veel kunst te vinden. Het ene kunstwerk is meer zichtbaar dan het andere. De universitaire kunstcommissie gaat een inventarisatie maken van alle kunst die er in en om de RUG-gebouwen aanwezig is. Uiteindelijk wordt er een database aangelegd en komt er een expositie. Tips over ‘verborgen’ kunstwerken zijn welkom via kunstcommissie@rug.nl.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:09
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 11 december 2018

  Eeuwenoude recepten uit de beerput (video)

  Archeoloog Merit Hondelink onderzoekt wat Nederlandse stedelingen uit de middenklasse aten in de 16e tot en met de 18e eeuw. Ze onderzoekt monsters uit oude beerputten op sporen van voedselbereiding. Maar Hondelink kookt zelf ook vergeten gerechten,...

 • 07 december 2018

  Nieuw themanummer Stem-, Spraak en Taalpathologie

  Stem-, Spraak- en Taalpathologie heeft het themanummer “Research Tutorials door Nederlandstalige onderzoekers in het buitenland, deel II” gepubliceerd.

 • 05 december 2018

  Fotoreportage: De schatten van de UB

  Fotoreportage over bijzondere boeken op de afdeling Bijzondere collecties van de UB.