Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaVideo's van de RUG

Verfijn uw zoekopdracht

Herstel standaardwaarden
check form
  • Video's per interessegebied

  • Video's per onderwerp

  • Video's van

  • Video's per doelgroep

Video's doorzoeken

Search form

Resultaten 1 - 8 / 8*

Business Research and Consulting
Datum:07 augustus 2017

Deadline for course enrolment for the next semester is next week. Have you already decided what courses to apply for? If you are interested in consultancy, consider applying for Business Research and Consulting!

Zestien Veni-subsidies voor jonge Groningse onderzoekers
Datum:28 juli 2017

Zestien onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en het UMCG krijgen van NWO een Veni-subsidie in het kader van de Vernieuwingsimpuls. Een mooi resultaat; vorig jaar ontvingen 10 Groningers een Veni en in 2015 21. Veni-subsidies zijn bestemd voor pas gepromoveerde wetenschappers met een opvallend en origineel talent voor vernieuwend onderzoek. De subsidie van maximaal 250.000 euro biedt deze jonge onderzoekers de mogelijkheid om gedurende drie jaar hun eigen ideeën verder te ontwikkelen.

Heropening Universiteitsbibliotheek Binnenstad: een terugblik
Datum:06 juli 2017

Filmmaker Margriet Westerhof was aanwezig tijdens de feestelijke heropeningsweek van de geheel gerenoveerde UB Binnenstad. Een terugblik op de activiteiten in deze week, en een kijkje achter de schermen van het nu weer volledig 'toekomstbestendige' gebouw!

Video: Terugblik op Healthwise Voorjaarssymposium
Datum:29 juni 2017

Hoe houden we medicijnkosten beheersbaar? Onder anderen Wouter Bos, Marja Pronk en Bart Benraad gaven op 31 mei hun visie tijdens het voorjaarssymposium van Healthwise en het UMCG. Zij zetten een eerste stap richting een oplossing voor de stijgende medicijnuitgaven in ons land.

Video: What Brexit will do to UK trade
Datum:21 juni 2017

Economists Tristan Kohl, Steven Brakman, and Harry Garretsen analysed the UK’s options for trade after it leaves the European Union. Their result? There is no option that is better for UK trade than the current situation. The best result from Brexit would be the one that most closely mimics the UK’s current arrangement.

Gronings iGEM team wint gouden medaille!
Datum:02 november 2016

Van 27 t/m 31 oktober streed het team van de Rijksuniversiteit Groningen tegen meer dan 300 teams van universiteiten uit de hele wereld in de iGEM competitie. In Boston, tijdens de finale, presenteerden zij hun hypermoderne biologische machine. Deelname was mede mogelijk dankzij een belcampagne en crowdfundingsactie onder (oud-)studenten. Het iGEM-team is geen wereldkampioen geworden, maar de studenten gaan toch niet met lege handen naar huis. Het won namelijk een gouden medaille in de categorie ‘Information Processing’.

* Het aantal zoekresultaten kan afwijken van het aantal resultaten dat u ziet, omdat sommige documenten afgeschermd zijn.