Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsNieuwsarchief

RUG benoemt hoofd communicatie en hoofd internationale strategie en relaties

19 november 2015

De Rijksuniversiteit Groningen heeft twee nieuwe afdelingshoofden benoemd. Bas Rutgers start met ingang van 23 november als hoofd van de afdeling Communicatie. Begin 2016 zal Paul Bolt starten als hoofd van de nieuwe afdeling Internationale Strategie & Relaties. Het College van Bestuur en de directie van het Bureau van de universiteit verheugen zich op hun komst.

Bas Rutgers

Bas Rutgers is benoemd als het nieuwe hoofd van de afdeling Communicatie. Hij volgt Piet Bouma op, die per 1 april 2015 is benoemd als projectdirecteur van de RUG/Campus Fryslân. Rutgers is momenteel werkzaam als interim directeur bij LMK. Eerder was hij directeur Marketing en/of Communicatie bij bedrijven als Nuon, Vopak, Vedior, Nationale-Nederlanden en Nederlandse Spoorwegen.

Paul Bolt

Paul Bolt gaat vanaf begin 2016 leiding geven aan de nieuwe afdeling Internationale Strategie & Relaties. Momenteel is hij algemeen directeur bij GOstralia!-GOzealand! GmbH in Stuttgart (Dld). Bolt heeft veel internationale ervaring in het hoger onderwijs. Hij wordt verantwoordelijk voor een nieuwe aanpak van internationalisering en het uitbouwen van het mondiale netwerk van de RUG. Bolt heeft de Australische nationaliteit, maar zijn roots liggen in Groningen.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:35
printView this page in: English

Meer nieuws