Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Actueel Evenementen

Standup Economics: RUG-experts en comedians samen op het podium

Wanneer:zo 06-10-2019
Waar:Meerdere locaties

Het Financieele Dagblad en Comedy Central presenteren in samenwerking met het Akkoord van Groningen op zondag 6 oktober de eerste editie van Standup Economics, een festival waar economie en comedy samen komen. Op verschillende podia in onze binnenstad leggen de scherpste comedians het vuur aan de schenen van bekende economen en bedrijfskundigen, onder wie liefst acht deskundigen van de Rijksuniversiteit Groningen.

Naast deze RUG-afvaardiging biedt Standup Economics een podium aan grote namen als minister Eric Wiebes, Jörgen Raymann, Heleen Mees en Tex de Wit. Tijdens verrassende ontmoetingen, interviews en debatten maken zij belangrijke economische onderwerpen inzichtelijk met scherpte en humor. Standup Economics vindt plaats in onder meer het Grand Theater, Vera, De Puddingfabriek, Brouwerij Martinus en Café De Toeter.

Het doel van Standup Economics is om de economie uit vergaderruimtes en ivoren torens te halen, inzichtelijk en begrijpelijk voor iedereen. Our economy could use some comedy!

Tickets voor Standup Economics zijn vanaf maandag 2 september verkrijgbaar op standupeconomics.nl.

standup economics
View this page in: English