Over onsWaar vindt u onsHuisstijlHuisstijltoepassingenGeschenken en promotionele artikelen

Serviesgoed

• kop & schotel
  • beker
  • koffie(druppelvanger)

Binnen de huisstijl is nagedacht over serviesgoed en daarbij behorende items. Er is een ontwerp gemaakt voor een beker en een kop & schotel met een rood logo aan de buitenzijde.

mok, kop en schotel

Een andere variant is een kop en schotel in één van de drie huisstijlkleuren; rood, wit of cyaanblauw. Het logo is, subtiel, aan de binnenkant van het kopje geplaatst.

gekleurde kop en schotels

Er kan eventueel ook gekozen worden voor een kop & schotel zonder logo en dan kan er gebruik gemaakt worden van een druppelvanger met logo.

druppelvanger

Wat en waar?

De gekleurde bekers (logo binnenkant) en de witte beker (logo buitenkant) zijn verkrijgbaar bij de Universiteitswinkel. De witte kop & schotel (logo buitenkant) worden gebruikt door het Facilitair Bedrijf. De druppelvanger is (nog) niet geproduceerd.

Relevante links

Universiteitswinkel