Skip to ContentSkip to Navigation
About us Working at the University of Groningen That is why you work at the UG YoungRUG

Uitnodiging: Kick-off Jong Samenwerking Noord

13 oktober 2023

Op 14 november vindt het allereerste event van het kennisnetwerk Jong Samenwerking Noord plaats.

Jong Samenwerking Noord is er voor young professionals tot en met 35 jaar die werken in de IT in de breedste zin van het woord. Tijdens dit event geeft Martijn Mondria, Jonge IT-ondernemer en oprichter van Cumlaude.ai, een inspirerende TED-talk over moed en ambitie. Heb je daarna nog brandende vragen, bijvoorbeeld over je eigen ambities in de IT? Geen nood, Martijn blijft hangen voor een Q&A. Daarna is het tijd voor de borrel waar je andere young professionals kunt ontmoeten. Kortom, een nuttige én gezellige middag. Ben jij erbij?

Programma

15:30 Inloop
16:00 Opening
16:05 TED-Talk Martijn Mondria: Build your career with bold moves

Als je ambities wilt realiseren zijn vijf principes onmisbaar. Go big or go home moedigt aan om gedurfd te zijn. Connecting the dots benadrukt het belang van visie en het zien van verbanden. Het belang van veerkracht en leren van misstappen komt naar voren in ontwikkel een growth mindset en maak fouten. Succes vereist het juiste gezelschap: omring je met de juiste mensen. En stabiliteit? Dat vind je in een fundament van goede gewoontes. Samen vormen ze de hoekstenen van professionele en persoonlijke groei.

16:50 Q&A met Martijn Mondria
17:05 Afsluiting, evaluatie & komende events
17:15 Borrel

Event details

Aanmelden kan tot en met 10 november voor het ontvangen van een naambadge.

Datum: 14 november 2023
Aanvangstijd: 16:00 CEST
Eindtijd: 18:00 CEST
Locatie: De Puddingfabriek, Viaductstraat 3-4, 9725 BG Groningen

Laatst gewijzigd:09 november 2023 13:27

Meer nieuws

 • 13 oktober 2023

  Moniek Tromp benoemd tot Captain of Science van de Topsector Chemie

  Prof. dr. Moniek Tromp is door de minister van Economische Zaken en Klimaat benoemd tot Captain of Science van de topsector Chemie. Zij is per 1 juli 2023 de opvolger van prof. dr. ir. Bert Weckhuysen van de Universiteit Utrecht.

 • 12 september 2023

  Kunst in tijden van AI

  Leonardo Arriagada Beltran verrichtte zijn promotieonderzoek op het raakvlak van computergegenereerde kunst en kunstmatige intelligentie, een technologie die voortdurend in ontwikkeling is. Op 21 september a.s. verdedigt hij zijn proefschrift....

 • 28 augustus 2023

  Harish Vedantham en Casper van der Kooi genomineerd voor Wetenschapstalent 2023.

  Harish Vedantham en Casper van der Kooi zijn door New Scientist genomineerd voor Wetenschapstalent 2023. De verkiezing is bedoeld om jonge wetenschappers en hun onderzoek een podium te geven.