About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Vacatures in het kader van de Participatiewet

Afspraakbanen

De Rijksuniversiteit Groningen zet zich in, net als andere werkgevers, om banen te creëren voor mensen die vallen onder de doelgroep van de Participatiewet.
Er werken bij ons zo’n 100 collega’s die tot deze doelgroep behoren: zowel wetenschappelijk als ondersteunend personeel, assistent-onderzoekers, promovendi, toezichthouders, front- en backoffice medewerkers, ICT-medewerkers, laboratorium-assistenten, projectmedewerkers en managers.

Wanneer gewenst, bieden wij deze collega’s extra ondersteuning aan bij hun werkzaamheden. Bij de werving werken we samen met Tempoteam, jobcoaches van Stam BV begeleiden de collega’s.

Vacatures

In deze uitzonderlijke periode hebben we de werving in het kader van de Participatiewet helaas on hold moeten zetten. De meeste gebouwen van de Rijksuniversiteit zijn gesloten en het onderwijs wordt online gegeven. De medewerkers werken vanuit huis en een groot deel van het ondersteunend facilitair werk is tijdelijk komen te vervallen.

Natuurlijk blijven we ons oriënteren. Wilt u in deze periode graag contact over mogelijkheden in de toekomst, aarzel dan niet om contact op te nemen met:

Ondersteunend en wetenschappelijk personeel; jobcoaching

Renée Hageman; HR-adviseur Team Wet Afspraakbanen, r.hageman rug.nl
Hadewijch de Jong; projectleider duurzaam inclusief (arbeidsbeperkten)beleid, m.c.h.de.jong rug.nl

Ploeg Toezichthouders

Arthur Hilberdink; coordinator Facility Support, a.h.hilberdink rug.nl

Contactpersoon Tempoteam

Marjan Werkema,  06 1283 8550, marjan.werkema tempoteam.nl,

Heeft u vragen over de Participatiewet? Meer informatie over deze wet is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Laatst gewijzigd:09 april 2021 10:20