About us Working at the University of Groningen Job opportunities

Vacatures in het kader van de Participatiewet

Afspraakbanen

De Rijksuniversiteit Groningen zet zich in, net als andere werkgevers, om banen te creëren voor mensen die vallen onder de doelgroep van de Wet Afspraakbanen. Tot deze doelgroep behoren mensen kunnen werken, maar die daarbij wel ondersteuning nodig hebben en geregistreerd zijn in het UWV Doelgroepenregister.

In deze uitzonderlijke periode van de Coronacrisis, blijven we ons oriënteren en willen we banen creëren voor deze doelgroep. Onderaan deze pagina vindt u de huidige vacatures.

Behoort u tot de doelgroep en wilt u in deze periode graag contact over andere mogelijkheden, neem dan vooral contact op met:

Dossier Toezichthouders

• Arthur Hilberdink, coördinator Facility Support - Algemeen Participatiewet/Wet Afspraakbanen en Overig ondersteunend en wetenschappelijk personeel
  • Hadewijch de Jong, projectleider duurzaam inclusief (arbeidsbeperkten)beleid

Participatiewet op Rijksoverheid.nl

Heeft u vragen over de Participatiewet? Meer informatie over deze wet is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Overzicht vacatures

* Vacature Duo-baan toezichthouder/facilitair medewerker

Vacatures

Onderstaande vacatures staan alleen open voor mensen die geregistreerd zijn in het doelgroepenregister. Voor de reguliere vacatures kunt u onze algemene vacaturepagina bekijken.

Laatst gewijzigd:15 september 2020 12:09