About us Profile Facts and figures Sustainability

Sustainability Week (MARUG)

12 november 2014

MARUG (Marketing Associatie Rijksuniversiteit Groningen) is een interfacultaire studievereniging voor onder andere studenten Economie, Bedrijfskunde, Communicatiewetenschappen en Psychologie, die als universitaire intermediair fungeert tussen marketingtheorie en -praktijk.

Deze week staat MARUG.nl in het teken van sustainability! Met deze themaweek laten we je zien wat er gebeurt rondom duurzaamheid, wat een steeds belangrijkere rol speelt voor organisaties. Steeds meer bedrijven vinden het, om verschillende redenen, belangrijk om aandacht te besteden aan sustainability. We strooien graag met groene termen, nu duurzaamheid een hot item is. Maar wat weten we eigenlijk over sustainability?

Kijk hier wat ze onderzoeken deze week.

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 00:41