Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Actueel Evenementen

De winst van kleinere porties

Wanneer:do 27-03-2025 19:30 - 20:30
Waar:Oude Kijk in 't Jatstraat 39, 9712 EB Groningen
decoratieve afbeelding

In een wereld die wordt gekenmerkt door overvloed, brengt voedselconsumptie steeds grotere uitdagingen met zich mee. Enerzijds consumeren mensen te veel voedsel, wat bijdraagt aan de wereldwijde toename van obesitas. Anderzijds wordt er veel voedsel verspild, gemiddeld 74 kg per persoon per jaar. Om deze problematiek aan te pakken, is een verschuiving van meer naar minder nodig.

In deze gratis lezing deelt Dr. Amber Werkman inzichten uit haar onderzoek naar het effect van kleinere porties en hoe we hiermee gezondere en duurzamere consumptiepatronen kunnen bevorderen. Tijdens de lezing kun je zelf proeven hoe lekker en bevredigend kleinere porties kunnen zijn!

Stuur voor vragen een email naar meergezondejaren gmail.com.

Deze lezing is onderdeel van de serie ‘Meer Gezonde Jaren’, een reeks inspirerende bijeenkomsten over thema’s die bijdragen aan jouw gezondheid en welzijn.

We duiken in de wereld van slaap en voeding en bespreken de invloed van social media op onze mentale gezondheid. Maar we kijken ook verder. Wat kunnen we leren van vogels, die zo natuurlijk in contact staan met de wereld om hen heen en met elkaar? De reeks is een initiatief van RUG, UMCG en HANNN.

Deel dit Facebook LinkedIn
View this page in: English