Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Actueel Evenementen

VentureClass met Corina Prent

Wanneer:do 23-06-2022 19:00 - 21:00
Waar:VentureLab North, Kadijk 4, 9747 AT Groningen
Corina Prent
Corina Prent

Intrapreneurship, de dromers die doen.

Op 23 juni geven we een warm welkom aan Corina: een tech-ondernemer, intrapreneur, een chemicus, en de directeur van RUG Ventures. Dat is een investeringsmaatschappij voor bedrijven in een vroeg stadium.

Ontmoet Corina Prent

Vaak denken mensen dat ondernemerschap strikt geassocieerd wordt met start-ups en scale-ups. Maar intrapreneurs gedragen zich als een ondernemer binnen een gevestigd bedrijf. Het is het creëren van een nieuw bedrijf of onderneming binnen een organisatie. Soms wordt dat bedrijf een nieuwe sectie, of afdeling, of zelfs een dochteronderneming/spinoff. Uiteindelijk doen alle ondernemers en intrapreneurs het precies om deze reden: ze willen de wereld verbeteren en vooruitgang stimuleren.

Zoals Confucius ons leert:

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life

Corina Prent zal vertellen over haar avonturen en uitdagingen als chemicus die intrapreneur werd in deep tech en high tech bij zeer grote bedrijven. Ze zag veel van de wereld, behaalde onderweg een MBA in marketing, en introduceerde onder de radar veel nieuwe innovatieve producten.

Ook in een start-up of scale-up is intrapreneurship net zo noodzakelijk voor de toekomst van je bedrijf als zwemmen is voor een haai - als je het niet doet, ga je dood.

Zorg dat je je aanmeldt en reserveer je plek!

Programma

• 19:00 - Inloop

• 19:30 - Introducties

• 19:45 - VentureClass

• 21.00 - Einde van VentureClass

• 21.00 - Netwerken & Drankjes

Vragen?

info@venturelab.com

View this page in: English