Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Actueel Evenementen

Impact Event: behind the scenes of academic impact

Wanneer:do 15-09-2022
Waar:DOT Groningen
ImpactEvent

Het is alweer bijna 5 jaar geleden dat de Aletta Jacobs School of Public Health van start ging en er is veel gebeurd sinds de opening in 2018. We hebben samen met ons netwerk van onderzoekers en partners hard gewerkt aan meer gezonde jaren voor iedereen.

Kom op 15 september 2022 naar DOT voor een impactshow 'Behind the scenes of academic impact', waar we graag delen welke uitdagingen en kansen we zijn tegengekomen en hoe we die hebben omgezet in impactvolle verhalen.

We zullen verschillende perspectieven verkennen: hoe creëer je impact op regionaal, nationaal en internationaal niveau, wat is het belang van jonge, getalenteerde onderzoekers in de impact journey, en wat is de rol van de media hierin?

Tijdens het evenement zal Jochen Mierau zijn impactverhaal delen en afscheid nemen als wetenschappelijk directeur van de Aletta Jacobs School of Public Health.

Bekijk het programma met een breed spectrum aan academische en maatschappelijke sprekers en schrijf je in!

Het evenement is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd of betrokken is bij het werken aan maatschappelijke impact via de academische wereld. Het evenement wordt gehouden in het Engels.

View this page in: English