Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news Events

Impact College

Wanneer:di 26-10-2021
Waar:Zernike Campus en Online

Na het succes van het eerste impact college, komt op 26 oktober Jan Buining praten over zijn bedrijf Tastybasics. ZIjn verhaal wordt ondersteund door Prof. Dr. Gerjan Navis, voedings- en leefstijldeskundige vanuit het UMCG en verbonden aan de Aletta Jacobs School of Public Health.

Noord Nederland staat met kop voorop als het gaat om impact maken. Dit is ontzettend goed te zien in Friesland, Groningen en Drenthe, waar ondernemingen en initiatieven met bossen uit de grond groeien.

Om deze beweging te ondersteunen organiseren Impact Noord, Hanze Hogeschool, HanzePRO en de Rijksuniversiteit Groningen gezamenlijk een reeks Impact Colleges. Met op 26 oktober van 16:00 tot 17:30 uur het tweede Impact College waarin Jan Buining als praktijkspreker zijn verhaal zal vertellen. Het thema van deze avond is De transitie van zorg naar duurzame gezondheid.

Jan Buining ken je van het bedrijf TastyBasics. TastyBasics ontwikkelt producten die passen in een gezonde leefstijl. Producten waarmee je eenvoudig je eetgewoonten kunt aanpassen. Zo bieden ze de beste basis voor een gezonde leefstijl. Hun filosofie is eigenlijk heel simpel: ze gebruiken als basis voor hun producten hele noten, zaden, peulvruchten, pitten, groenten en fruit. Ze halen er geen voedingsstoffen uit. Zodoende krijg je van nature binnen wat je lichaam nodig heeft!

Inleidend zal er een wetenschappelijke introductie gegeven worden door Prof. dr. Gerjan Navis, Hoogleraar UMCG. Gerjan Navis is internist-nefroloog en voedings- en leefstijldeskundige vanuit het UMCG en verbonden aan de Aletta Jacobs School of Public Health. De wetenschappelijke introductie onderbouwt, ondersteunt en geeft context aan het praktijkverhaal van Jan Buining.

Wil je dit college niet missen? Kom fysiek naar de locatie op de Zernike Campus of volg het college online! Meld je aan via de website.

impactcollege