Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news Events

Doe mee aan de spetterende finale van de Noorderlinkdagen

Wanneer:do 03-06-2021 15:30 - 17:15
Waar:Online livestream
Banner

Op dit moment is een bijzondere groep mensen uit de drie noordelijke provincies van Nederland aan het werk om op 3 juni een spetterend eind te breien aan 8 maanden Noorderlinkdagen/Expeditie van betekenis. Mensen met afstand tot de maatschappij en medewerkers van onder andere DUO die elkaar nog nooit eerder hebben ontmoet, sluiten zich een paar dagen op met ervaren event- en theatermakers. Op 3 juni presenteren zij het resultaat tijdens een live-uitzending vanuit het Atlas Theater in Emmen.

Super spannend, want we weten dus nog niet wat er precies uit gaat komen, maar dat het iets 'vets' wordt staat vast. Kijk je mee op 3 juni? De livestream is gratis te zien via de website van Noorderlinkdagen.

Noorderlink realiseert deze finale in samenwerking met theaterschool en productiehuis Loods13 uit Emmen en eventorganisatie Blend uit Groningen. Samen mixen ze de opbrengsten van 8 maanden Expeditie (met o.a Jan Terlouw, Dirk de Wachter, Kees Klomp, Fokke Obbema, Sander de Hosson, Heidi Jansen en Agnes Schilder) met persoonlijke verhalen en muziek tot een pluriforme productie. Met medewerking van Arno van der Heyden, de Blenders en de Friese zangeres Nynke Laverman. Een inspiratiebom die je doet verstillen, of juist in beweging zet. Vol impact en met veel liefde gemaakt.

Over Noorderlink

Noorderlink is een samenwerkingsverband van 40 organisaties in Groningen, Drenthe en Friesland. Noorderlink organiseert en stimuleert uitwisseling van kennis en expertise van de aangesloten organisaties. De focus daarbij ligt op verbinding, mobiliteit en ontwikkeling van personeel en organisatie. De aangesloten organisaties zorgen er samen voor dat het Noorden een aantrekkelijke woon- en werkomgeving is én blijft met, kansen en mogelijkheden voor iedereen.