Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news Events

Alumnikringbijeenkomst Den Haag-Rotterdam met Stef Blok

Wanneer:ma 07-09-2020 17:00 - 20:30
Waar:Beeld en Geluid, Zeestraat 83, Den Haag

De eerste fysieke en coronaproof alumnibijeenkomst vindt op 7 september plaats in Den Haag. Minister van Buitenlandse Zaken en RUG-alumnus Stef Blok is te gast. Hoe kijkt hij terug op zijn studie en wat is zijn visie op multilateralisme?

Blok is één van de drie bewindslieden die bij de RUG heeft gestudeerd en na Van Veldhoven nu te gast is bij de alumnikring Den Haag-Rotterdam. Deze ontmoeting vindt plaats in een gemoedelijke sfeer. Het is een ontmoeting waarin Stef Blok terugblikt op zijn studietijd in Groningen en met de aanwezigen van gedachten wil wisselen over multilateralisme. Maar het is vooral een ontmoeting waarbij jij vragen aan Stef Blok kunt stellen. Meld je dus snel aan voor deze exclusieve bijeenkomst en ga in gesprek met de minister en natuurlijk oud-studiegenoten.

Entree en aanmelding

Entree voor deze coronaproofbijeenkomst bedraagt €30. Donateurs met een 5-jarige schenkingsovereenkomst hebben gratis toegang, maar moeten zich wel registreren. Naast een ontmoeting met de minister, krijg je natuurlijk ook een hapje en een drankje aangeboden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (60). De deadline voor aanmelding is 31 augustus.

Programma

  • 17.00 uur: ontvangst
  • 17.30 uur: opening en welkomstwoord
  • 18.15 uur: in gesprek met Stef Blok, minister van Buitenlandse Zaken. Voorzitter is Stef Kranendijk.
  • 19.00 uur: hapjes en drankjes
  • 20.00 uur: afsluiting en nieuws over de RUG