2.1.1.4 Catering t.b.v. evenementen
2.1.1.4-1 Catering t.b.v. evenementen | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dienst | Borrelwagen | |||||||
Financiele afrekening | Extra | |||||||
Verantwoordelijke afdeling | Food&Drinks | |||||||
Diensteigenaar | Hoofd Food&Drinks | |||||||
Trefwoord | Borrel, Afdelingsborrel, Borrelwagen, Zelfbedieningsborrel | |||||||
Korte beschrijving |
Drankjes en hapjes volgens wens op een centrale plaats aangeleverd in een serveerwagen waarbij geen bediening geleverd wordt. U dient zelf zorg te dragen voor het klaarzetten, inschenken en opruimen van glazen en schalen.
|
|||||||
Levering | Op aanvraag; Zie procedure op portfoliopagina "Eten en Drinken" | |||||||
Aanvragen | Via Facility Net | |||||||
Serviceniveau | Tijdige levering van juiste hoeveelheden en goede kwaliteit | |||||||
Verwijzing naar normen en/of afspraken | Kwailiteiscontrole wordt uitgevoerd door Food & Drinks | |||||||
Contractsamenvatting | ||||||||
Prestatiemeting | Tijdige levering, minimum aan klachten | |||||||
Informatie voor eindgebruiker | http://www.rug.nl/science-and-society/facility-services/catering/food-and-drinks/ | |||||||
Klachten | Klachtenprocedure Facilitair Bedrijf | |||||||
Verantwoordelijkheid faculteit/dienst | Verwijzing dienst opnemen in de facultaire PDC | |||||||
Verrekening van kosten | Factuur vanuit het FSSC, voornamelijk via interne kostencodes |
2.1.1.4-2 Catering t.b.v. evenementen | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dienst | Partyservice | |||||||
Financiele afrekening | Extra | |||||||
Verantwoordelijke afdeling | Food&Drinks | |||||||
Diensteigenaar | Hoofd Food&Drinks | |||||||
Trefwoord | Borrels, bittergarnituur, diners en lunches | |||||||
Korte beschrijving |
Het aanbieden en verzorgen van borrels, borrelhapjes, barbeques. dinerbufetten en uitgeserveerde lunches.
De dienstverlening is conform Europese Aanbesteding onderverdeeld is twee percelen. Perceel 1, borrels en borrelhapjes is uitbesteed aan een externe cateraar Perceel 2, diners, barbeques, diner en lunchbuffetten is uitbesteed aan twee externe cateraars. |
|||||||
Levering | Op aanvraag. Zie portfoliopagina "Eten en Drinken"' | |||||||
Aanvragen | Via de Service desk van het Facilitait Bedrijf | |||||||
Serviceniveau | Correcte tijdige levering conform reservering. Goede kwaliteit. | |||||||
Verwijzing naar normen en/of afspraken | Kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd door Food & Drinks | |||||||
Contractsamenvatting | ||||||||
Prestatiemeting | Tijdige levering, minimum aan klachten, tevreden gasten | |||||||
Informatie voor eindgebruiker | www.rug.nl/society-business/facility-services/catering/food-and-drinks/assortiment/borrel-en-diner | |||||||
Klachten | Klachtenprocedure Facilitair Bedrijf | |||||||
Verantwoordelijkheid faculteit/dienst | Verwijzing dienst opnemen in facultaire PDC | |||||||
Verrekening van kosten | Factuur vanuit het FSSC, voornamelijk via interne kostencodes |
Laatst gewijzigd: | 01 maart 2024 11:04 |