Skip to ContentSkip to Navigation
About us Practical matters How to find us A.M. (Anne) van den Berg Diensten en middelen

2.1.1.4 Catering t.b.v. evenementen

2.1.1.4-1 Catering t.b.v. evenementen
Dienst Borrelwagen
Financiele afrekening Extra
Verantwoordelijke afdeling Food&Drinks
Diensteigenaar Hoofd Food&Drinks
Trefwoord Borrel, Afdelingsborrel, Borrelwagen, Zelfbedieningsborrel
Korte beschrijving
Drankjes en hapjes volgens wens op een centrale plaats aangeleverd in een serveerwagen waarbij geen bediening geleverd wordt. U dient zelf zorg te dragen voor het klaarzetten, inschenken en opruimen van glazen en schalen.
Levering Op aanvraag; Zie procedure op portfoliopagina "Eten en Drinken"
Aanvragen Via Facility Net
Serviceniveau Tijdige levering van juiste hoeveelheden en goede kwaliteit
Verwijzing naar normen en/of afspraken Kwailiteiscontrole wordt uitgevoerd door Food & Drinks
Contractsamenvatting
Prestatiemeting Tijdige levering, minimum aan klachten
Informatie voor eindgebruiker http://www.rug.nl/science-and-society/facility-services/catering/food-and-drinks/
Klachten Klachtenprocedure Facilitair Bedrijf
Verantwoordelijkheid faculteit/dienst Verwijzing dienst opnemen in de facultaire PDC
Verrekening van kosten Factuur vanuit het FSSC, voornamelijk via interne kostencodes

2.1.1.4-2 Catering t.b.v. evenementen
Dienst Partyservice
Financiele afrekening Extra
Verantwoordelijke afdeling Food&Drinks
Diensteigenaar Hoofd Food&Drinks
Trefwoord Borrels, bittergarnituur, diners en lunches
Korte beschrijving
Het aanbieden en verzorgen van borrels, borrelhapjes, barbeques. dinerbufetten en uitgeserveerde lunches.
De dienstverlening is conform Europese Aanbesteding onderverdeeld is twee percelen.
Perceel 1, borrels en borrelhapjes is uitbesteed aan een externe cateraar
Perceel 2, diners, barbeques, diner en lunchbuffetten is uitbesteed aan twee externe cateraars.
Levering Op aanvraag. Zie portfoliopagina "Eten en Drinken"'
Aanvragen Via de Service desk van het Facilitait Bedrijf
Serviceniveau Correcte tijdige levering conform reservering. Goede kwaliteit.
Verwijzing naar normen en/of afspraken Kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd door Food & Drinks
Contractsamenvatting
Prestatiemeting Tijdige levering, minimum aan klachten, tevreden gasten
Informatie voor eindgebruiker www.rug.nl/society-business/facility-services/catering/food-and-drinks/assortiment/borrel-en-diner
Klachten Klachtenprocedure Facilitair Bedrijf
Verantwoordelijkheid faculteit/dienst Verwijzing dienst opnemen in facultaire PDC
Verrekening van kosten Factuur vanuit het FSSC, voornamelijk via interne kostencodes
Laatst gewijzigd:01 maart 2024 11:04