Werkplek- en additionele werkplekservice
| 2.1.1.2 Werkplek- en additionele werkplekservice | ||||||||
| Dienst |
Vergader- en lunchservice
|
|||||||
| Financiele afrekening |
Extra
|
|||||||
| Verantwoordelijke afdeling |
Food&Drinks
|
|||||||
| Diensteigenaar |
Hoofd Food&Drinks
|
|||||||
| Trefwoord | Koffie, thee, frisdrank, lunches | |||||||
|
Korte beschrijving
|
Het verzorgen en bezorgen van koffie en frisdrank en lunches op locatie of het uit-
serveren daarvan in één van de daarvoor bestemde catering- en vergaderzalen. Deze producten, diensten kunnen ook worden opgehaald bij het restaurant. Ook bestaat er een mogelijkheid tot het bestellen van lunchpakketten. |
|||||||
| Levering | Op aanvraag. Zie procedure op portfoliopagina "'Eten en Drinken" | |||||||
| Aanvragen | Reserveringen via Facility Net of indien een zaal nodig is via de Service Desk | |||||||
| Serviceniveau | Tijdige snelle levering. Goede kwaliteit | |||||||
| Verwijzing naar normen en/of afspraken | ||||||||
| Contractsamenvatting | ||||||||
| Prestatiemeting | Tevreden gasten, minimum aan klachten | |||||||
| Informatie voor eindgebruiker | www.rug.nl/cociety-business/facility-services/catering/food-and-drinks/koffie_-thee-en-lunch | |||||||
| Klachten | Klachtenprocedure Facilitair Bedrijf | |||||||
| Verantwoordelijkheid faculteit/dienst | Verwijzingen dienst opnemen in facultaire PDC | |||||||
| Verrekening van kosten | Factuur vanuit het FSSC, voornamelijk via interne kostencodes | |||||||
Laatst gewijzigd:01 maart 2024 11:03