Skip to ContentSkip to Navigation
About us Practical matters How to find us A.M. (Anne) van den Berg Diensten en middelen

Werkplek- en additionele werkplekservice

2.1.1.2 Werkplek- en additionele werkplekservice
Dienst
Vergader- en lunchservice
Financiele afrekening
Extra
Verantwoordelijke afdeling
Food&Drinks
Diensteigenaar
Hoofd Food&Drinks
Trefwoord Koffie, thee, frisdrank, lunches
Korte beschrijving
Het verzorgen en bezorgen van koffie en frisdrank en lunches op locatie of het uit-
serveren daarvan in één van de daarvoor bestemde catering- en vergaderzalen.
Deze producten, diensten kunnen ook worden opgehaald bij het restaurant. Ook bestaat er een
mogelijkheid tot het bestellen van lunchpakketten.
Levering Op aanvraag. Zie procedure op portfoliopagina "'Eten en Drinken"
Aanvragen Reserveringen via Facility Net of indien een zaal nodig is via de Service Desk
Serviceniveau Tijdige snelle levering. Goede kwaliteit
Verwijzing naar normen en/of afspraken
Contractsamenvatting
Prestatiemeting Tevreden gasten, minimum aan klachten
Informatie voor eindgebruiker www.rug.nl/cociety-business/facility-services/catering/food-and-drinks/koffie_-thee-en-lunch
Klachten Klachtenprocedure Facilitair Bedrijf
Verantwoordelijkheid faculteit/dienst Verwijzingen dienst opnemen in facultaire PDC
Verrekening van kosten Factuur vanuit het FSSC, voornamelijk via interne kostencodes
Laatst gewijzigd:01 maart 2024 11:03