Werkplek- en additionele werkplekservice
2.1.1.2 Werkplek- en additionele werkplekservice | ||||||||
Dienst |
Vergader- en lunchservice
|
|||||||
Financiele afrekening |
Extra
|
|||||||
Verantwoordelijke afdeling |
Food&Drinks
|
|||||||
Diensteigenaar |
Hoofd Food&Drinks
|
|||||||
Trefwoord | Koffie, thee, frisdrank, lunches | |||||||
Korte beschrijving
|
Het verzorgen en bezorgen van koffie en frisdrank en lunches op locatie of het uit-
serveren daarvan in één van de daarvoor bestemde catering- en vergaderzalen. Deze producten, diensten kunnen ook worden opgehaald bij het restaurant. Ook bestaat er een mogelijkheid tot het bestellen van lunchpakketten. |
|||||||
Levering | Op aanvraag. Zie procedure op portfoliopagina "'Eten en Drinken" | |||||||
Aanvragen | Reserveringen via Facility Net of indien een zaal nodig is via de Service Desk | |||||||
Serviceniveau | Tijdige snelle levering. Goede kwaliteit | |||||||
Verwijzing naar normen en/of afspraken | ||||||||
Contractsamenvatting | ||||||||
Prestatiemeting | Tevreden gasten, minimum aan klachten | |||||||
Informatie voor eindgebruiker | www.rug.nl/cociety-business/facility-services/catering/food-and-drinks/koffie_-thee-en-lunch | |||||||
Klachten | Klachtenprocedure Facilitair Bedrijf | |||||||
Verantwoordelijkheid faculteit/dienst | Verwijzingen dienst opnemen in facultaire PDC | |||||||
Verrekening van kosten | Factuur vanuit het FSSC, voornamelijk via interne kostencodes |
Laatst gewijzigd: | 01 maart 2024 11:03 |