Skip to ContentSkip to Navigation
Society/businessScholierenacademieStudentsWeb classes

Geschiedenis

Wie zijn geschiedenis niet kent, is gedoemd haar te herhalen. Als historicus onderzoek je het hoe, wat en waarom van de hedendaagse samenleving en ben je in staat maatschappelijke problemen op te lossen. Tijdens de opleiding geschiedenis reis je dus niet alleen terug in de tijd, maar krijg je ook inzichten in de hedendaagse samenleving.

Webklas

Dat je als geschiedenisstudent niet alleen maar suffe boeken aan het lezen bent, zul je ook terug gaan zien tijdens de webklas. Je houdt je namelijk niet alleen bezig met onderwerpen als de Amerikaanse burgeroorlog en de Klassieke Oudheid, maar ook met een groot historisch proces: globalisering. Daarnaast zal in de laatste week het belang van de geschiedenis als wetenschap aan bod komen. Deze webklas wordt ook in het Engels gegeven.

Meer informatie over het programma, de toelatingseisen en baanperspectieven? Breng een bezoekje aan de website van de opleiding!

Inschrijven

De webklasinschrijving is op dit moment gesloten. Op 1 oktober kun je je weer inschrijven voor de nieuwe ronde webklassen, die loopt van 4 november t/m 1 december 2019.

Heb je vragen over de webklas? Bekijk dan de veelgestelde vragen of stuur een e-mail naar webklassen@rug.nl. Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van de webklassen en onze andere activiteiten.

Laatst gewijzigd:12 juni 2019 14:51