Skip to ContentSkip to Navigation
Society/businessScholierenacademieStudentsWeb classes

Geneeskunde

Op dit moment hebben ruim een miljoen mensen in Nederland diabetes en naar verwachting zal dit aantal blijven stijgen. Tijdens de opleiding Geneeskunde leer je onder andere wat er bij komt kijken om een goede diagnose te stellen, wat er op celniveau misgaat bij patiënten en welke behandelwijzen er zijn voor verschillende ziekten en aandoeningen. Je wordt dus opgeleid om de samenleving gezonder te maken.

Geneeskunde
Geneeskunde

De webklas geeft een goede weerspiegeling van de bachelor Geneeskunde. Met diabetes als focusgebied ga je je bezighouden met het herkennen van symptomen, het stellen van een diagnose en behandelingsmogelijkheden. Hiertoe zul je je onder toezicht van studentassistenten van de Rijksuniversiteit Groningen over twee casussen buigen die met diabetes te maken hebben. Deze webklas wordt ook in het Engels gegeven.

Meer informatie over het programma, de toelatingseisen en baanperspectieven? Breng een bezoekje aan de website van de opleiding!

Inschrijven

De inschrijving voor de webklassen is gesloten. Helaas is het niet mogelijk om scholieren te na-inschrijven, maar in maart hebben we een nieuwe webklasronde. Aanmelden daarvoor kan vanaf 31 januari.

Heb je vragen over de webklas? Bekijk dan de veelgestelde vragen of stuur een e-mail naar webklassen rug.nl.

Laatst gewijzigd:28 oktober 2019 10:06