Skip to ContentSkip to Navigation
Society/businessScholierenacademieStudentsWeb classes

Filosofie

Daar waar anderen genoegen nemen met antwoorden leer je als filosofiestudent vragen te stellen (denk daar maar eens over na!). Zonder filosofen zou de wereld er heel anders uitzien. Door hun kritische manier van denken dragen zij namelijk bij aan de verheldering en oplossing van maatschappelijke en wetenschappelijke problemen.

Webklas

De webklas is een perfecte afspiegeling van de opleiding filosofie: je maakt namelijk kennis met een filosofische stroming, genaamd scepticisme. Wij gaan er dagelijks vanuit dat wat onze zintuigen ons vertellen waar is, maar klopt dit wel? Met zulke vraagstukken zul je je bezig gaan houden.

Meer informatie over het programma, de toelatingseisen en baanperspectieven? Breng een bezoekje aan de website van de opleiding!

Inschrijven

De webklasinschrijving is op dit moment gesloten. Op 1 oktober kun je je weer inschrijven voor de nieuwe ronde webklassen, die loopt van 4 november t/m 1 december 2019.

Heb je vragen over de webklas? Bekijk dan de veelgestelde vragen of stuur een e-mail naar webklassen@rug.nl. Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van de webklassen en onze andere activiteiten.

Laatst gewijzigd:12 juni 2019 14:51