Skip to ContentSkip to Navigation
Society/businessScholierenacademieStudentsWeb classes

Europese Talen & Culturen

Als spreker van een vreemde taal ben je de schakel tussen verschillende landen en culturen. Hierdoor ben je in staat te onderhandelen, conflicten op te lossen en kennis over te dragen. Tijdens de opleiding Europese Talen en Culturen leer je een taal vloeiend spreken (Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Zweeds of Russisch) met een specifieke blik op de Europese geschiedenis en actualiteit.

Europese Talen & Culturen
Europese Talen & Culturen

Webklas

Tijdens de opleiding Europese Talen en Culturen leer je vanuit verschillende perspectieven naar Europa kijken. De webklas geeft je een voorproefje van deze invalshoeken: Cultuur & Literatuur, Taal & Maatschappij en Politiek & Maatschappij. Deze webklas wordt ook in het Engels gegeven.

Meer informatie over het programma, de toelatingseisen en baanperspectieven? Breng een bezoekje aan de website van de opleiding!

Inschrijven

De webklasinschrijving is op dit moment gesloten. Op 1 oktober kun je je weer inschrijven voor de nieuwe ronde webklassen, die loopt van 4 november t/m 1 december 2019.

Heb je vragen over de webklas? Bekijk dan de veelgestelde vragen of stuur een e-mail naar webklassen@rug.nl. Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van de webklassen en onze andere activiteiten.

Laatst gewijzigd:19 september 2019 10:58