Skip to ContentSkip to Navigation
Society/businessScholierenacademieStudentsWeb classes

Europese Talen & Culturen

Als spreker van een vreemde taal ben je de schakel tussen verschillende landen en culturen. Hierdoor ben je in staat te onderhandelen, conflicten op te lossen en kennis over te dragen. Tijdens de opleiding Europese Talen en Culturen leer je een taal vloeiend spreken (Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Zweeds of Russisch) met een specifieke blik op de Europese geschiedenis en actualiteit.

Europese Talen & Culturen
Europese Talen & Culturen

Webklas

Tijdens de opleiding Europese Talen en Culturen leer je vanuit verschillende perspectieven naar Europa kijken. De webklas geeft je een voorproefje van deze invalshoeken: Cultuur & Literatuur, Taal & Maatschappij en Politiek & Maatschappij. Deze webklas wordt ook in het Engels gegeven.

Meer informatie over het programma, de toelatingseisen en baanperspectieven? Breng een bezoekje aan de website van de opleiding!

Inschrijven

De inschrijving voor de webklassen is gesloten. Helaas is het niet mogelijk om scholieren te na-inschrijven, maar in maart hebben we een nieuwe webklasronde. Aanmelden daarvoor kan vanaf 31 januari.

Heb je vragen over de webklas? Bekijk dan de veelgestelde vragen of stuur een e-mail naar webklassen rug.nl.

Laatst gewijzigd:28 oktober 2019 10:06