Skip to ContentSkip to Navigation
Society/businessScholierenacademieStudentsWeb classes

Bewegingswetenschappen

Bewegen is een essentieel onderdeel van het dagelijks leven, maar voor heel veel mensen is het helemaal niet zo vanzelfsprekend om moeiteloos te kunnen bewegen. Als bewegingswetenschapper onderzoek jij het menselijk bewegen bij uiteenlopende groepen mensen, zoals topsporters en ouderen en probeer jij hen letterlijk en figuurlijk weer op de been te helpen. De opleiding Bewegingswetenschappen is een multidisciplinaire studie, waarbij je een divers aanbod aan vakken volgt.

Bewegingswetenschappen
Bewegingswetenschappen

De webklas geeft hier een goed beeld van het multidisciplinaire aanbod aan vakken tijdens de studie: naast een inleidende module krijg je namelijk alvast een voorproefje van de vakken wiskunde, motorische controle, neurofysiologie en filosofie.

Meer informatie over het programma, de toelatingseisen en baanperspectieven? Breng een bezoekje aan de website van de opleiding!

Inschrijven

De inschrijving voor de webklassen is gesloten. Helaas is het niet mogelijk om scholieren te na-inschrijven, maar in maart hebben we een nieuwe webklasronde. Aanmelden daarvoor kan vanaf 31 januari.

Heb je vragen over de webklas? Bekijk dan de veelgestelde vragen of stuur een e-mail naar webklassen rug.nl.

Laatst gewijzigd:28 oktober 2019 10:06