Skip to ContentSkip to Navigation
Research Our research OIKOS Calendar

Utrecht University - New Discoveries Seminar

Wanneer:do 06-05-2021
Waar:online

Uitnodiging deelname New Discoveries Seminar

Op 6 mei 2021 gaat aan de Universiteit Utrecht het New Discoveries Seminar van start. In dit online seminar presenteren onderzoekers van over de hele wereld hun nieuwste ontdekkingen op het gebied van de archeologie, de geschiedenis en de kunstgeschiedenis.  Speciale nadruk zal liggen op nieuwe onderzoekstechnieken en de spannende resultaten die daarbij geboekt worden.

Het New Discoveries Seminar is bedoeld voor zowel bachelor als masterstudenten op genoemde gebieden en voor geïnteresseerde collega’s. Iedere seminar begint met een presentatie van 20 minuten door een internationale spreker. Daarna biedt het seminar ruimte om vragen te stellen en met de spreker in discussie te gaan.

Het Seminar wil inspireren en is laagdrempelig, juist om studenten de mogelijkheid te geven om met interessante onderzoekers kennis te maken. Discussie is overigens geen voorwaarde voor deelname. Studenten kunnen ook gewoon inschakelen om te horen wat wetenschappers, die baanbrekend werk verrichten, allemaal te bieden hebben.

Ga voor verdere informatie naar de website https://newdiscoveries.sites.uu.nl/. Het Seminar vindt plaats via Teams. Als je wilt deelnemen, klik op “subscribe” zodat we je aan onze Teams-omgeving kunnen toevoegen. Op de website vind je ook verdere documentatie  in de vorm van artikelen die betrekking hebben op de thema’s die centraal zullen staan.

We zien ernaar uit jullie te begroeten bij ons nieuwe seminar.

Met vriendelijke groet,

Medewerkers van de afdeling Antieke Cultuur, UU