Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Behavioural and Social Sciences Lerarenopleiding Expertisecentrum Vakdidactiek Noord EVN Wiskunde

PLG Wiskunde biedt nieuwe ideeën voor wiskunde-onderwijs

17 april 2019
Goniometrie
Goniometrie

Op zoek naar nieuwe ideeën voor je wiskundelessen? Bekijk dan het verslag van de Professionele Leergemeenschap Wiskunde-bovenbouw van 2018-2019. Vakdidactici Gerrit Roorda en Evelien Zeggelink van de Lerarenopleiding van de Rijksuniversiteit Groningen hebben met 8 deelnemers gekeken naar de aanpak van goniometrie, logaritmen, betrouwbaarheidsintervallen en nog veel meer.

De Professionele Leergemeenschap Wiskunde-bovenbouw wordt aangeboden door het Expertisencentrum Vakdidactiek Noord. Ook deelnemen aan een PLG? Kijk naar het aanbod van 2019-2020.

Laatst gewijzigd:07 juni 2019 09:09

Meer nieuws

 • 28 mei 2020

  Patrick Verkooijen benoemd tot hoogleraar aan de leerstoel Climate Adaptation Governance

  Prof. dr. Patrick Verkooijen, directeur van het Global Center on Adaptation (GCA), is benoemd tot leerstoelhouder voor het programma Climate Adaptation Governance aan de faculteiten Campus Fryslân en Ruimtelijke Wetenschappen van de...

 • 26 mei 2020

  Groningers aan de slag met klimaatadaptatie

  Groningen staat dit jaar in het teken van omgaan met de effecten van klimaatverandering met als hoogtepunt de Klimaatadaptatieweek van 19 t/m 25 januari 2021.

 • 25 mei 2020

  Nieuwe Dean of Graduate Studies

  Het College van Bestuur van de Rijksuniversiteit heeft prof. dr. Petra Rudolf benoemd als Dean of Graduate Studies RUG. Rudolf, hoogleraar Experimentele Vaste Stof Fysica aan de Faculty of Science and Engineering, is reeds in maart begonnen in deze...