Skip to ContentSkip to Navigation
About us Campus Fryslân Centre for Sustainable Entrepreneurship Societal impact

De circulaire elfstedentocht: Leeuwarden

Op woensdag 22 mei vindt de eerste editie van 'De circulaire 11-stedentocht' plaats in de Beurs in Leeuwarden. Maak kennis met duurzaamheid en circulaire economie! Tijdens deze eerste talkshow over circulaire economie nemen verschillende sprekers deel aan interessante discussies. Onder andere vragen als 'wat is dat nou eigenlijk, circulaire economie?' en 'wat gebeurt er al in Leeuwarden op het gebied van duurzaamheid' komen aan bod.

Sprekers

Op 22 mei gaan we in gesprek met o.a. Houkje Rijpstra (circulair friesland), Sander de Rouwe (gedeputeerde), Wiebe Wieling (voorzitter Friese Elfstedentocht), prof. dr. Gjalt de Jong, Abe Hendriks (PhD student), Louise Cohen (Upcycle collection), Stephanie de Groot (Estafette) en Jelmar Helmhout (Omrin).

Programma

19.45 - Inloop met Berend Riemersma
20.00 - Opening door Wini Weidenaar en prof. dr. Gjalt de Jong
20.10 - Wat is circulaire economie? met prof. dr. Gjalt de Jong en Houkje Rijpstra (circulair Friesland)
20.25 - Muziek door Berend Riemersma
20.35 - Waarom circulair meubilair? met Louise Cohen (Architect en de bedenker van de Upcycle collection) en Stephanie de Groot (manager Estafette)
20.50 - Circulaire/duurzame start ups in Leeuwarden met oa: Timo Vervoort (Searious Fish), Michiel de Groot (Fryslân fungies) en Anna van Nuenen (Innofest).
21.10 - Afsluiting met muziek van Berend Riemersma
21.15 - Borrel met hapjes

Leeuwarden
Leeuwarden
Laatst gewijzigd:25 november 2021 16:31