Skip to ContentSkip to Navigation

University of Groningen Business School

Lifelong learning
Executive programma's Customer Experience Management

Ervaringen

In onderstaande video vertellen alumni van het programma Nanette Hellinga, Sandra Rigter en Willem Hendrik Jakobs hoe zij het programma Customer Experience Management hebben ervaren.

In onderstaande video vertellen alumni van het programma 2018 Michel Veenma, Sieger Kuik en Anne Willemijn Engelsman hoe zij het programma Customer Experience Management hebben ervaren.


Reviews van alumni

helen

"Interessante lezingen en praktijkvoorbeelden van waar je in organisaties het verschil kan maken! De theorie over hoe het hoofd van de klant werkt – hoe het soms zo simpel kan zijn om 9+ te scoren – en het bekijken van klantreizen van diverse organisaties in de praktijk maakten het voor mij een boeiende reeks bijeenkomsten over Customer Experience bij de University of Groningen Business School."

Helen de Smidt-Klaren
Verkoopcoördinator bij ‘Van Wonen’

Helen beoordeelde het executive programma Customer Experience Management met een 10!


Sieger Kuik

"De inzichten en methodieken die ik heb opgedaan hebben geholpen om op een andere manier de stem van de klant te vertalen naar de interne organisatie. Naast dat we als bedrijf in staat zijn geweest intern veel verbeteringen door te voeren, heeft het ons ook een andere manier van denken gebracht. We zijn nu nog meer klantgeoriënteerd en persona’s en klantreizen spelen inmiddels een cruciale rol in proces- en productverbeteringen. Daarnaast merk ik dat het in mijn teams ook heel aanstekelijk werkt om samen klantreizen te maken, 9+ ideeën te verzinnen en deze uiteraard door te voeren. Het uiteindelijke doel is natuurlijk een blije klant en met een positieve NPS over de laatste 12 maanden, kan ik wel zeggen dat we op de goede weg zijn. Stiekem zijn we daar best trots op."

Sieger Kuik
Manager Service bij Noordhoff Uitgevers


Bertus de Vries

"Deze opleiding heeft mij verrassende inzichten geboden m.b.t. hoe je de customer satisfaction op een 9+ kunt krijgen in de digitale transitie. Vanuit diverse invalshoeken is de customer journey in beeld gebracht, waarbij handvatten werden aangereikt voor de dagelijkse praktijk."

Bertus de Vries
Directeur Commercie bij Bovemij Verzekeringen


Meer informatie

Neem gerust contact op met onze opleidingsadviseur, we gaan graag in gesprek om een op maat gemaakt voorstel te doen, passend bij uw organisatie.

Marit Luiting-Drijfhout

Marit Luiting-Drijfhout
Opleidingsadviseur

T: +31 50 36 32 919
M: +31 6 11 91 94 28
E: m.drijfhout rug.nl

Laatst gewijzigd:13 september 2022 09:46